Hulpverlening tijdens uw event: veiligheid op de achtergrond

U moet er toch niet aan denken dat er tijdens uw event iets gebeurt met één van uw medewerkers of bezoekers. Toch is het verstandig om hier wel even bij stil te staan op het moment dat u uw evenement gaat organiseren. Een ongeluk zit soms echt maar in een klein hoekje. Dan wilt u, als organisator, dat áls er iets gebeurd dit ook kundig wordt behandeld. Daarvoor bent u bij Stage Music Medical Support, kortweg SMMS, aan het goede adres.

Stage Music Medical Support: eerste hulp waarop u kunt vertrouwen


Doordat Stage Music Medical Support regelmatig aanwezig is 
bij sportevenementen,braderieën, concerten en (meerdaagse) festivals hebben onze medewerkers een ruime ervaring opgedaan in de evenementenhulpverlening. Zij hebben al veel gezien en weten hoe ze in elke situatie adequaat moeten handelen.

SMMS denkt met u mee bij het voldoen aan alle mogelijke veiligheidseisen


SMMS denkt met u mee. Zowel voor, tijdens als na het evenement. De veiligheidseisen die door hogerhand worden opgelegd zijn (terecht) fors. Ons medical support team kent de eisen als hun broekzak en helpt u met het maken van een waterdicht draaiboek. Door daarnaast de samenwerking aan te gaan met het geneeskundig adviesorgaan in de regio, de GHOR, bent u verzekerd van een evenement, dat ook op medisch ondersteunend gebied op rolletjes zal lopen.

Meer weten over onze werkwijze? Wij nemen de tijd om u wegwijs te maken in de wereld van de evenementenhulpverlening